Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Katalizátor csere és kipufogó javítás,hegesztés

Ha a katalizátorunk nem tudja megfelelően átalakítani a káros gázokat, akkor a belső szerkezetében lesz a probléma. Ez sajnos csak cserével orvosolható, de nagyon fontos megtudni a katalizátor hiba okát! A katalizátor belső szerkezeti felépítésének ismeretében lehet pontos diagnózist felállitani. A belső szerkezetét ismerve tudjuk, hogy az könnyen törik, sérül, megég, lekokszosodik, eltömődik!

Tehát egy katalizátor hiba könnyen lehet járulékos hiba is. Ha például hibás az egyik gyújtógyertyánk vagy trafónk akkor abban a hengerben nincs égés, de üzemanyag befecskendezés igen, vagyis tiszta benzin kerülhet (elégelten üzemanyag) a kipufogó rendszerbe, katalizátorba mely károsíthatja a katalizátor belsejét, sőt az ott keletkező hőtől még meg is gyulladhat és össze égeti a katalizátort belülről! Előfordulhat, hogy a motorolaj fogyasztás magas, esetleg turbó hiba miatt motorolaj kerül a katalizátorba, sajnos ez is igen hamar tönkreteszi a katalizátort. Egyszó mint száz mindig járjunk a végére, hogy mitől is ment tönkre a katalizátorunk, mert ha a fent felsorolt példák miatt, akkor hiába teszünk fel új katalizátort, lehet az gyári vagy utángyártott katalizátor, az is tönkre fog menni!

cam00185.jpg

 

 

 

 

 

Kipufogó javítása, hegesztése, kipufogódob cseréje, katalizátor csere

Előzze meg a katalizátor lopást, cserélje ki a gyári katalizátort utángyártottra.Az utángyártott katalizátort nem lopják ki.

A gyári használ karalizátort leszámítjuk a végösszegből.

Gyári és sokkal kedvezőbb, jó minőségű után gyártott alkatrészekből – az Ön igénye szerint, 1 év garanciával.

Legtöbbször a korrózió okozta károsodás miatt válik szükségessé a kipufogódobok cseréje. Ilyenkor még javasolt a felfüggesztőgumik és bilincsek cseréje is, hogy a későbbiekben ezek elszakadása miatt ne keljen újból időt töltenie a szervizben. Kipufogó javítása: BUDAFOK,Kelenföld,Nagytétény.

cam00205.jpg

Kipufogó javítás árak:

  • - AKCIÓ!!!! KATALIZÁTOR CSERE ANYAGGAL EGYÜTT 30.000 Ft-tól ! régebbi euro 2-3 as katalizátor
  • Motorblokkos katalizátor javítás 50 ezer ft tól.
  • (munkadíj+anyag) Utángyártott katalizátorral.
  • Motoron lévő katalízátor javítása (opel astra,zafira,vectra) 50 ezer ft tól,méretfüggő.
  • - Flexicsőcsere 13000 Ft-tól !
  • - Kettétört kipufogó hegesztése: 5000 Ft-tól
  • részecske szűrőbetét cseréje amelyik tipushoz van után gyártott betét,csak a kör keresztmetszetűekhez lehetségespft503.jpg
  •  

KIPUFOGÓ JAVÍTÁST SORON KÍVÜL, RENDKÍVÜL KEDVEZŐ ÁRON VÁLLALUNK a www.bardiauto.hu webshopjának a kínálatából 30% os kedvezménnyel!


Kisebb hegesztés akár meg is várható a helyszínen!

 telefon: 06302110659

Katalizátor javítás és kipufogó javítás

 

A mappában található képek előnézete kipufogó