Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Biztosítási ügyintézés idős autóra

Tisztelt ügyfeleink!

Vállalunk 10 évnél idősebb törött gépkocsikat is  gépkocsikat is .Teljes körű biztosítási ügyintézéssel,komplett az összes javítással.

A márka szervizekkel ellentétben mi a biztosító által kifizetett összegből meg tudjuk javítani az autót.SEMMIFÉLE RÁFIZETÉS NEM SZÜKSÉGES,még öreg autóknál sem.Márkaszervízben elöfordulhat hogy egy öreg kocsinál a 600ezres számlára csak 300ezret fizet a biztosító avulás miatt.A márkaszervízek magas költséggel dolgoznak,ezért van így.

Az összes biztosítóval ,és kárszakértő irodával kapcsolatban vagyunk telephelyünk kárfelvételi helyként van nyilvántartva.

Igény esetén csere autót tudunk biztosítani a javítás idejére,100 ezer forintot meghaladó kár esetén ingyen.

Cascos kárnál pedig át tudjuk vállalni az önrészt(50ezer forintos önrészig),tehát önnek semmit nem kell fizetni ,ha saját hibás az autó akkor sem.

Lényeges szempont még hogy eladáskor sem mindegy mekkora összegű volt a javítás.

Ma már lekérdezhető a gépkocsi előélete és kárösszege.Egy márkaszervízben nagyon könnyeb lehet nagyon magas a számla,ami eladáskor nem jelent előnyt,mert sajnos képeket nem lehet kapni lekérdezéskor csak kárösszeget.Nagyon leronthatja az autó  értékét ha nagy kárösszegek szerepelnek a nyilváltartásban.