Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alvázvédelem és üregvédelem ár: 90.000 Ft-tól-150 ezer forintig.

2020.Júliús 15.i frissítés.

Alvázvédelmet jelenleg csak a karosszéria javítás után vállalunk amit mi végeztünk el, a munka lezárásaként.Az alábbi árak is erre vonatkoznak.

Önnálló tehát csak alvázvédelmet jelenleg nem vállalunk.Kapacítás,ember és hely hiány miatt.

 

1221,Bp Naprét utca 13,Budafok,Dél-Buda,Egér úthoz közel.

Ma már megfelelő alváz védelemmel van ellátva az új gépjárművek karosszériája.

A baj akkor kezdődik, ha a karosszéria megsérül valamilyen mechanikai behatás miatt. Ilyen lehet a karosszériára pattanó kavics, a magas fű, gallyak, esetleg útpadka parkolásnál. Ekkor a karosszérián átrozsdásodási folyamat kezd elindulni, ami utána nem állítható meg.

A kocsit 3-4 éves korában érdemes egy karosszéria átvizsgálásra behozni. Ilyenkor a nehezen elérhető részeit is bevonjuk egy speciális üregvédő viasszal, amely meggátolja az átrozsdásodás elindulását. Alvázvédelem főleg a korrodált javítások után szükséges. Ezt a műveletet 3-4 évente érdemes megismételni leginkább a tél beállta előtt.

NAGYON FONTOS! A tél végeztével mindenképp mossuk le az alvázról a téli sózás nyomait!

ALVÁZ ÉS ÜREGVÉDELEM MÁR 90.000 Ft-tól!  (jó állapot,kis autó)150ezer forintig terjed.(rozsdás nagyobb autó)(Bruttó árak)

Telefonszám:06-30-6813567,06302110659 csak számkijelzett hívást fogadok

A kezelésről néhány mondatban:

A kerékjárati dobok,HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓ leszerelése, egyes típusoknál a pótkerék is kiszerelésre kerül.  Majd ezután az üregvédelem,ami nálunk karosszéria fúrás nélkül történik. Az üregelés végeztével a kezelő nyílások lezárása műanyagdugókkal történik,de csak az alvázvédelem után(a gumidugók kitakarnak egy minimális fémfelületet amit ha az alvázvédelem előtt tennénk fel ,kimaradnának).A gyári gumidugók. Ezután következik az alvázvédelem.Tisztítás,rozsda lecsiszolása ,passzíválás,alapozás,majd az alvázvédő réteg szórással felhordésa. Az alvázvédelem elkészülte után a kerékjárati dobok, kerekek visszaszerelése  zárja a munkafolyamatot. Ez a kezelés az évenkénti ellenőrzés mellett kb. 5 évre biztosítja a gépkocsi korrózióvédelmét. Természetesen a sérülések, javítások, elemcserék utáni kezelése ajánlott!

 A munka elvégzése előtt állapotfelmérés szükséges.

 

 

.A mély rozsdásodás sajnos nem visszafordítható folyamat  ÍGY SEMMILYEN  rozsda passzíváló nem hozza helyre a rohadást,az CSAK felületi rozsdára jó.A laza rozsdaréteget drótkoronggal tisztítjukj le.

Passzíválásra a svájci BRUNOX terméket használjuk előnye a sok helyen alkalmazott olcsó KORANTTAL szemben hogy ez nem vízbázisú,keményre szárad a víz nem oldja később

Mélyen rozsdásodott felületre nem alkalmas a passziváló festék,ilyenkor lakatolás vagy drótkorongos csiszolás szükséges,ha a drótkorongozáskor elfogy a lemez akkor lakatolni kell.kisebb lakatolásokat egyből meg tudjuk oldani,ellentétben az autómosokkal.

 

A mai autók önhordó karosszériával készülnek tehát a karosszéria teherviselő elem is egyben.A rozsdás alváz sokkal kevésbé merev ,és rosszabb az ütközéskor is!

 

Alvázvédelem és üregvédelem árak:

  •  90.000 Ft-tól 150ezer forintig,ez függ a kocsi nagyságától és attól hogy mennyi mindent kell szétszedni.
  • Csak üregvédelem 25ezer forint .
  • Alvázvédelem nem rendelhető üregvédelem nélkül.
  • nagyobb járművek sajnos nem férnek be a műhelybe!a maximum magasság 190cm!maximum hosszúság 490 cm
  • EZEK AZ ÁRAK   Loctite  variac ALVÁZVÉDŐ ESETÉRE ÉRVÉNYESEK,Fontos tudni hogy ez fekete színű és nem ragadós A LOCtite variac usb egy bitumenmentes alvázvédő,ami egy puha de nem ragadós műanyag réteget képez ami átfesthető de mégis vízzáró.
  •  Barna színű Dinitrollal(Dinitrol 4942)  is dolgozunk igény esetén ennek ára 90 ezer forinttól
  • indul
  • screenshot_20200125_181630_com.google.android.apps.docs.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ÜREGVÉDŐ Dinitrol ML viaszos, olajfilmes,sosem szárad ki, képlékeny marad elömítí a kezdődő rozsda pórusait ,elzárja az oxigéntől a fémet.
  • FONTOS TUDNIVALÓ ,MI NEM FÚRUNK KASZNIT AZ ÜREGVÉDELEM MIATT HANEM LESZEDJÜK A KÁRPITOT,küszöb burkolatot ,gumidugókat ahol szükséges.A mostani autók galvanizált karosszériásak ezeket egy utólagos furás ,megbontja a galván réteget,ezért több kárt csinál mint hasznot.

 

GARANCIA!  1 év teljes körű ami azt jelenti ha 1 éven belül elrohad az autó INGYEN kijavítjuk,nem csak az alvázvédelmet hanem a fémrészek lakatolását is.

Természetesen a védelem 3-6 évig is ellenáll!!

Fontos információ ! az alvázvédő műhelyünk kis kapacitással rendelkezik,így korlátozottan tudjuk vállalni a munkákat.Előfordul hogy hosszabb várakozási időre vállaljuk a munkát.

loctite:

http://www.bardiauto.hu/webshop/felszerelesi-cikkek/festekek/alvazvedok/-LT197377

dinitrol

https://autobeard.hu/Alvazvedo-viaszos-4942-1-liter-barna

 

https://autopult.hu/magazin/mentoov-az-autonak-egy-teljes-profi-alvazvedelem-kepekben.html

 

A mappában található képek előnézete mazda