Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alvázvédelem és üregvédelem ár: 80.000 Ft-tól.

Csak megelőző alvázvédelmet csinálunk,ami azt jelenti hogy még nem vagy csak minimális rozsdát tudunk lecsiszólni.

 

1221,Bp Naprét utca 13,Budafok,Dél-Buda,Egér úthoz közel.

Sok autógyár az alvázvédelmen spórol ,mert 5-6 évig kibírja a gépkocsi utólagos alvázvédelem nélkül is,hosszú távú védelem miatt azonban ajánlatos .

 

A baj akkor kezdődik, ha a karosszéria megsérül valamilyen mechanikai behatás miatt. Ilyen lehet a karosszériára pattanó kavics, a magas fű, gallyak, esetleg útpadka parkolásnál. Ekkor a karosszérián átrozsdásodási folyamat kezd elindulni, ami utána nem állítható meg.

A kocsit 3-4 éves korában érdemes egy karosszéria átvizsgálásra behozni. Ilyenkor a nehezen elérhető részeit is bevonjuk egy speciális üregvédő viasszal, amely meggátolja az átrozsdásodás elindulását. Alvázvédelem főleg a korrodált javítások után szükséges. Ezt a műveletet 3-4 évente érdemes megismételni leginkább a tél beállta előtt.

NAGYON FONTOS! A tél végeztével mindenképp mossuk le az alvázról a téli sózás nyomait!

ALVÁZ ÉS ÜREGVÉDELEM MÁR 80.000 Ft-tól!  (jó állapot,kis autó)1

Telefonszám:06-30-6813567, csak számkijelzett hívást fogadok

A kezelésről néhány mondatban:

A kerékjárati dobok,HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓ leszerelése, egyes típusoknál a pótkerék is kiszerelésre kerül.  Majd ezután az üregvédelem,ami nálunk karosszéria fúrás nélkül történik. Az üregelés végeztével a kezelő nyílások lezárása műanyagdugókkal történik,de csak az alvázvédelem után(a gumidugók kitakarnak egy minimális fémfelületet amit ha az alvázvédelem előtt tennénk fel ,kimaradnának).A gyári gumidugók. Ezután következik az alvázvédelem.Tisztítás,,passzíválás,alapozás,majd az alvázvédő réteg szórással felhordésa. Az alvázvédelem elkészülte után a kerékjárati dobok, kerekek visszaszerelése  zárja a munkafolyamatot. Ez a kezelés az évenkénti ellenőrzés mellett kb. 5 évre biztosítja a gépkocsi korrózióvédelmét. Természetesen a sérülések, javítások, elemcserék utáni kezelése ajánlott!

 A munka elvégzése előtt állapotfelmérés szükséges.

 

 

.A mély rozsdásodás sajnos nem visszafordítható folyamat  ÍGY SEMMILYEN  rozsda passzíváló nem hozza helyre a rohadást,az CSAK felületi rozsdára jó.A laza rozsdaréteget drótkoronggal tisztítjukj le,ez nagyon minimális felületi rozsdát jelent.

Passzíválásra a svájci BRUNOX terméket használjuk előnye a sok helyen alkalmazott olcsó KORANTTAL szemben hogy ez nem vízbázisú,keményre szárad a víz nem oldja később

Mélyen rozsdásodott felületre nem alkalmas a passziváló festék,ilyenkor lakatolás szükséges

 

A mai autók önhordó karosszériával készülnek tehát a karosszéria teherviselő elem is egyben.A rozsdás alváz sokkal kevésbé merev ,és rosszabb az ütközéskor is!

 

Alvázvédelem és üregvédelem árak:

  •  80.000 Ft-tól ,ez függ a kocsi nagyságától és attól hogy mennyi mindent kell szétszedni.
  • Csak üregvédelem 25ezer forint .
  • Alvázvédelem nem rendelhető üregvédelem nélkül.
  • nagyobb járművek sajnos nem férnek be a műhelybe!a maximum magasság 190cm!maximum hosszúság 490 cm
  • EZEK AZ ÁRAK   Loctite  variac ALVÁZVÉDŐ ESETÉRE ÉRVÉNYESEK,Fontos tudni hogy ez fekete színű és nem ragadós A LOCtite variac usb egy bitumenmentes alvázvédő,ami egy puha de nem ragadós műanyag réteget képez ami átfesthető de mégis vízzáró.
  •  Barna színű Dinitrollal(Dinitrol 4942)  is dolgozunk igény esetén ennek ára 90 ezer forinttól indul
  • Lehetőség van átlátszó viaszos alvázvédő alkalmazására ,ami veterán,esetlen nagyon új gépkocsikra ajánlott ahol szűkséges hogy látható maradjon mi van az alvázvédő alatt.Dinitrol corroheat 4010 vagy teroson wx500 sal vegezzük,ennek ára viszont a drágább festékek miatt magasabb.
  • screenshot_20200125_181630_com.google.android.apps.docs.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ÜREGVÉDŐ Dinitrol ML viaszos, olajfilmes,sosem szárad ki, képlékeny marad elömítí a kezdődő rozsda pórusait ,elzárja az oxigéntől a fémet.
  • FONTOS TUDNIVALÓ ,MI NEM FÚRUNK KASZNIT AZ ÜREGVÉDELEM MIATT HANEM LESZEDJÜK A KÁRPITOT,küszöb burkolatot ,gumidugókat ahol szükséges.A mostani autók galvanizált karosszériásak ezeket egy utólagos furás ,megbontja a galván réteget,ezért több kárt csinál mint hasznot.

 

GARANCIA!  1 év teljes körű ami azt jelenti ha 1 éven belül elrohad az autó INGYEN kijavítjuk,nem csak az alvázvédelmet hanem a fémrészek lakatolását is.

Természetesen a védelem 3-6 évig is ellenáll!!

Fontos információ ! az alvázvédő műhelyünk kis kapacitással rendelkezik,így korlátozottan tudjuk vállalni a munkákat.Előfordul hogy hosszabb várakozási időre vállaljuk a munkát.

loctite:

http://www.bardiauto.hu/webshop/felszerelesi-cikkek/festekek/alvazvedok/-LT197377

dinitrol

https://autobeard.hu/Alvazvedo-viaszos-4942-1-liter-barna

 

https://autopult.hu/magazin/mentoov-az-autonak-egy-teljes-profi-alvazvedelem-kepekben.html

 

A mappában található képek előnézete Alvázvédő festék