Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alvázvédelem és üregvédelem ár: 70.000 Ft-tól-130 ezer forintig.

2012.12.15

https://www.facebook.com/alvazvedelem/

Tisztelt ügyfelek,az alvázvédelem munkaerőhiány miatt csak nagyon kis kapacitással üzemel,de a lakatos műhely és a kipufogó szervíz rendesen működik.

 

Köszönjük türelmüket.

Alvázvédelemre bejelentkezni csak személyesen lehet,a gépkocsi megtekintése után,telefonon nincs időpontfoglalás.

 

 

 

1221,Bp Naprét utca 13,Budafok,Dél-Buda,Egér úthoz közel.

Ma már megfelelő alváz védelemmel van ellátva az új gépjárművek karosszériája.

A baj akkor kezdődik, ha a karosszéria megsérül valamilyen mechanikai behatás miatt. Ilyen lehet a karosszériára pattanó kavics, a magas fű, gallyak, esetleg útpadka parkolásnál. Ekkor a karosszérián átrozsdásodási folyamat kezd elindulni, ami utána nem állítható meg.

A kocsit 3-4 éves korában érdemes egy karosszéria átvizsgálásra behozni. Ilyenkor a nehezen elérhető részeit is bevonjuk egy speciális üregvédő viasszal, amely meggátolja az átrozsdásodás elindulását. Alvázvédelem főleg a korrodált javítások után szükséges. Ezt a műveletet 3-4 évente érdemes megismételni leginkább a tél beállta előtt.

NAGYON FONTOS!tél végeztével mindenképp mossuk le az alvázról a téli sózás nyomait!

ALVÁZ ÉS ÜREGVÉDELEM MÁR 70.000 Ft-tól!  (jó állapot,kis autó)130ezer forintig terjed.(Bruttó árak)

Telefonszám:06-30-6813567 csak számkijelzett hívást fogadok

A kezelésről néhány mondatban:

A kerékjárati dobok,HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓ leszerelése, egyes típusoknál a pótkerék és a tank is kiszerelésre kerül. A  tisztítás után történik a rozsda eltávolítása.Madj passzíválás   BRUNOX rozsdapassziváló alapozóval.. Majd ezután az üregvédelem,ami nálunk karosszéria fúrás nélül történik. Az üregelés végeztével a kezelő nyílások lezárása műanyagdugókkal történik,de csak az alvázvédelem után(a gumidugók kitakarnak egy minimális fémfelületet amit ha az alvázvédelem előtt tennénk fel ,kümaradnának).A gyári gumidugók. Ezután következik az alvázvédelem. Az alvázvédelem elkészülte után a kerékjárati dobok, kerekek visszaszerelése  zárja a munkafolyamatot. Ez a kezelés az évenkénti ellenőrzés mellett kb. 5 évre biztosítja a gépkocsi korrózióvédelmét. Természetesen a sérülések, javítások, elemcserék utáni kezelése ajánlott!

A javítás kb. 2 napot vesz igénybe,ha nagyon rozsdás és sokat kell csiszolni akkor lehet akár 4-5 nap is. A korrodált részeket előtte érdemes kijavítani, ezt is tudjuk vállalni. Szükség esetén a rozsdás részeket drótkoronggal fémtisztára csiszoljuk, majd rozsdapasszíváló festékkel bevonjuk az alvázvédő felszórása elött. Az a német Loctite-Teroson Variac  termékeit használjuk erre a célra, egy átlagos gépkocsira(De kérhető dinitrollal is).Mivel a fő tevékenységünk a karosszéria javítás ezért annyi előnyünk van az autómosókban végzett alvázkezelésekhez képest hogy mi a kisebb rohadást azonnal meg tudjuk javítani.Valamint mi az összes védő műanyagot leszedjük hogy az alvázvédő mindenhova eljusson.

.A mély rozsdásodás sajnos nem visszafordítható folyamat  ÍGY SEMMILYEN  rozsda passzíváló nem hozza helyre a rohadást,az CSAK felületi rozsdára jó.Passzíválásra a svájci BRUNOX terméket használjuk előnye a sokhelyen alkalmazott olcsó KORANTTAL szemben hogy ez nem vízbázisú,keményre szárad a víz nem oldja később.A mai autók önhordó karosszériával készülnek tehát a karosszéria teherviselő elem is egyben.A rozsdás alváz sokkal kevésbé merev ,és rosszabb az ütközéskor is!

Alvázvédelem és üregvédelem árak:

  •  70.000 Ft-tól 130ezer forintig.
  • Csak üregvédelem 20ezer forint .
  • Alvázvédelem nem rendelhető üregvédelem nélkül.
  • nagyobb járművek sajnos nem férnek be a műhelybe!a maximum magasság 190cm!maximum hosszúság 490 cm
  • EZEK AZ ÁRAK   Loctite  variac ALVÁZVÉDŐ ESETÉRE ÉRVÉNYESEK,Fontos tudni hogy ez fekete színű és nem ragadós A LOCtite variac usb egy bitumenmentes alvázvédő,ami egy puha de nem ragadós műanyag réteget képez ami átfesthető de mégis vízzáró.
  •  Barna színű Dinitrollal(Dinitrol 4942)  is dolgozunk igény esetén ennek ára 80 ezer forinttól indul.https://autobeard.hu/Alvazvedo-viaszos-4942-1-liter-barna
  • ÜREGVÉDŐ Dinitrol ML viaszos, olajfilmes,sosem szárad ki, képlékeny marad elömítí a kezdődő rozsda pórusait ,elzárja az oxigéntől a fémet.
  • FONTOS TUDNIVALÓ ,MI NEM FÚRUNK KASZNIT AZ ÜREGVÉDELEM MIATT HANEM LESZEDJÜK A KÁRPITOT,küszöb burkolatot ,gumidugókat ahol szükséges.A mostani autók galvanizált karosszériásak ezeket egy utólagos furás ,megbontja a galván réteget.

Az árak függnek a rozsdásodás mértékétől!

GARANCIA!  1 év teljes körű ami azt jelenti ha 1 éven belül elrohad az autó INGYEN kijavítjuk,nem csak az alvázvédelmet hanem a fémrészek lakatolását is.

Természetesen a védelem 3-6 évig is ellenáll!!

Fontos információ ! az alvázvédő műhelyünk kis kapacitással rendelkezik,így korlátozottan tudjuk vállalni a munkákat.Előfordul hogy hosszabb várakozási időre vállaljuk a munkát.

loctite:

http://www.bardiauto.hu/webshop/felszerelesi-cikkek/festekek/alvazvedok/-LT197377

dinitrol

https://autobeard.hu/Alvazvedo-viaszos-4942-1-liter-barna

 

A mappában található képek előnézete mazda