Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alvázvédelem és üregvédelem ár: 50.000 Ft-tól

2012.12.15

06 30 681-3567

 

1221,Bp Naprét utca 13,Budafok,Dél-Buda,Egér úthoz közel.

Ma már megfelelő alvázvédelemmel van ellátva az új gépjárművek karosszériája.

A baj akkor kezdődik, ha a karosszéria megsérül valamilyen mechanikai behatás miatt. Ilyen lehet a karosszériára pattanó kavics, a magas fű, gallyak, esetleg útpadka parkolásnál. Ekkor a karosszérián átrozsdásodási folyamat kezd elindulni, ami utána nem állítható meg.

A kocsit 3-4 éves korában érdemes egy karosszéria átvizsgálásra behozni. Ilyenkor a nehezen elérhető részeit is bevonjuk egy speciális üregvédő viasszal, amely meggátolja az átrozsdásodás elindulását. Alvázvédelem főleg a korrodált javítások után szükséges. Ezt a műveletet 3 évente érdemes megismételni leginkább a tél beállta előtt.

ALVÁZ ÉS ÜREGVÉDELEM MÁR 50.000 Ft-tól!  (jó állapot)

Telefonszám:06-30-6813567 csak számkijelzett hívást fogadok

A kezelésről néhány mondatban:

A kerékjárati dobok leszerelése, egyes típusoknál a pótkerék és a tank is kiszerelésre kerül. A  tisztítás után történik a rozsda eltávolítása.Madj passzíválás   BRUNOX rozsdapassziváló alapozóval.. Majd ezután az üregvédelem. Az üregelés végeztével a kezelő nyílások lezárása műanyagdugókkal történik.A gyári gumidugók. Ezután következik az alvázvédelem. Az alvázvédelem elkészülte után a kerékjárati dobok, kerekek visszaszerelése  zárja a munkafolyamatot. Ez a kezelés az évenkénti ellenőrzés mellett kb. 5-6 évre biztosítja a gépkocsi korrózióvédelmét. Természetesen a sérülések, javítások, elemcserék utáni kezelése ajánlott!

A javítás kb. 2 napot vesz igénybe,ha nagyon rozsdás és sokat kell csiszolni akkor lehet akár 4-5 nap is. A korrodált részeket előtte érdemes kijavítani, ezt is tudjuk vállalni. Szükség esetén a rozsdás részeket drótkoronggal fémtisztára csiszoljuk, majd rozsdapasszíváló festékkel bevonjuk az alvázvédő felszórása elött. Az a német Loctite-Teroson Variac  termékeit használjuk erre a célra, egy átlagos gépkocsira.Mivel a fő tevékenységünk a karosszéria javítás ezért annyi előnyünk van az autómosókban végzett alvázkezelésekhez képest hogy mi a kisebb rohadást azonnal meg tudjuk javítani.Valamint mi az összes védő műanyagot leszedjük hogy az alvázvédő mindenhova eljusson.

.A mély rozsdásodás sajnos nem visszafordítható folyamat  ÍGY SEMMILYEN  rozsda passzíváló nem hozza helyre a rohadást,az CSAK felületi rozsdára jó.Passzíválásra a Korant terméket használjuk .A mai autók önhordó karosszériával készülnek tehát a karosszéria teherviselő elem is egyben.A rozsdás alváz sokkal kevésbé merev ,és rosszabb az ütközéskor is!

Alvázvédelem és üregvédelem árak:

  •  50.000 Ft-tól komplett.
  • Csak üregvédelem 15ezer forint .
  • Alvázvédelem nem rendelhető üregvédelem nélkül.
  • nagyobb járművek sajnos nem férnek be a műhelybe!a maximum magasság 190cm!
  • EZEK AZ ÁRAK vagy  Loctite Henkel  ALVÁZVÉDŐ ESETÉRE ÉRVÉNYESEK,Fontos tudni hogy ez fekete színű és nem ragadós A LOCtite variac usb egy bitumen mentes alvázvédő,ami egy puha de nem ragadós műanyag réteget képez.
  •  Barna színű Dinitrollal is dolgozunk igény esetén ennek ára 70 ezer forinttól indul.
  • ÜREGVÉDŐ :Sikaguard és Dinitrol ML viaszos, olajfilmes
  •  
  • FONTOS TUDNIVALÓ ,MI NEM FÚRUNK KASZNIT AZ ÜREGVÉDELEM MIATT HANEM LESZEDJÜK A KÁRPITOT,küszöb burkolatot ,gumidugókat ahol szükséges.A mostani autók galvanizált karosszériásak ezeket egy utólagos furás ,megbontja a galván réteget.

Az árak függnek a rozsdásodás mértékétől!

GARANCIA!  2 év teljes körű ami azt jelenti ha 2 éven belül elrohad az autó INGYEN kijavítjuk,nem csak az alvázvédelmet hanem a fémrészek lakatolását is.

Természetesen a védelem 3-4 évig is ellenáll!!

Fontos információ ! az alvázvédő műhelyünk kis kapacitással rendelkezik,így korlátozottan tudjuk vállalni a munkákat.Előfordul hogy hosszabb várakozási időre vállaljuk a munkát.

http://www.bardiauto.hu/webshop/felszerelesi-cikkek/festekek/alvazvedok/-LT197377

 

 

A mappában található képek előnézete mazda